DE MEEST COMPLETE BESCHERMENDE COATING VOOR DE PLEZIERVAART

Geen andere coating komt in de buurt!

Ceramic Pro Marine is ’s werelds eerste allesomvattende productlijn voor preventief onderhoud aan uw vaartuig speciaal ontworpen voor professionals. Onze gespecialiseerde applicatiecentra stellen getrainde en gecertificeerde professionele installateurs in staat Ceramic Pro Marine op alle oppervlakken van uw boot aan te brengen. De geavanceerde beschermingstechnologie van Ceramic Pro Marine is de logische keuze in een branche waar mensen graag willen genieten van hun investering. Stop met het uitgeven van duizenden euro’s aan nazorg.

Vraag een offerte aan

Ceramic Pro vergeleken

Hoe is dit mogelijk?

GEEN ANDERE COATING BIEDT DIT NIVEAU VAN BESCHERMING EN DUURZAAMHEID

Ceramic Pro biedt bescherming voor zowel de onderwater- als bovenwaterdelen van elke boot of jacht. De barre omstandigheden van de onderwateromgeving zijn een bekend probleem voor bootexperts en liefhebbers. Ceramic Pro biedt bescherming tegen de corrosie veroorzaakt door zout water en de aangroei op de romp veroorzaakt door de ophoping van algen en / of schelpen. De huidige procedures om de romp van de boten schoon te maken zijn vermoeiend en niet erg milieuvriendelijk. Onze keramische coating maakt het oppervlak zo afstotend voor de harde elementen onder water dat het reinigingsproces geen probleem meer zal zijn. Tegenwoordig beschermen onze Ceramic Pro-producten boten over de hele wereld.

Met het gebruik van geavanceerde nanotechnologie levert Ceramic Pro een product dat de prestaties van uw vaartuig verbetert en tegelijkertijd beschermt tegen kwaadaardige elementen. Dit product kan niet worden vergeleken met iets dat momenteel op de markt is en moet in een eigen categorie worden geplaatst. Zodra het Ceramic Pro Marine-systeem op een oppervlak is aangebracht, is de behoefte aan was en andere kant-en-klare beschermende producten overbodig. Ceramic Pro is een heldere, niet-vergelende, vloeibare nano-keramische coating. Na uitharding transformeert deze technologie zichzelf op het oppervlak tot een stijf, flexibel, superglad glazen schild, dat hecht aan en beschermt de onderlaag. Ceramic Pro is niet chemisch verwijderbaar door sterk reinigende middelen of zuren waardoor het een zeer duurzame oplosssing is.

Waarom Ceramic Pro?

Mooie glans

Ceramic Pro Marine is verkrijgbaar in hoogglansafwerking die de OEM-verf- of gelcoatkwaliteit overtreft. Dit betekent dat uw boot glanzender is dan op de dag dat u hem kocht.

Duurzaam

Ceramic Pro Marine is de meest duurzame beschermende coating voor uw boot. Onze producten kunnen niet worden weggewassen of worden verwijderd door aanslagen door weersomstandigheden.

Veelzijdig

Ceramic Pro Marine is de meest veelzijdige coating ter wereld. Met zijn brede scala aan toepassingen is er letterlijk geen oppervlak op uw boot dat niet beschermd kan worden.

Minder onderhoud

We bieden bewezen en betrouwbare garanties omdat we vinden dat uw ervaring met Ceramic Pro Marine op de eerste dag hetzelfde zou moeten zijn als jaren later.

Het CERAMIC PRO SYSTEEM

UV-SCHILD

Ceramic Pro Marine maakt gebruik van een revolutionaire mix van UV-remmende mineralen om uw schip te beschermen tegen zonnestralen.

OXIDATIE bescherming

Ceramic Pro Marine is een gelaagd product dat begint met een fundament waar op wordt doorgebouwd en een beschermende laag vormt die uw gelcoat duurzaam blijft beschermen.

Geen hechting

Ceramic Pro Marine vermindert de oppervlaktespanning van uw gelcoat en voorkomt dat algen wortels in de poriën van uw gelcoat planten, waardoor de deze zeer gemakkelijk te verwijderen zijn.

Zelf reinigend

De beschermende laag van Ceramic Pro Marine vermindert de oppervlaktespanning van oppervlakken waardoor uitwerpselen van vogels, visbloed, olie en ander vuil gemakkelijk kunnen worden weggespoeld.

BEKIJK HIER ALLE VOORDELEN VAN CERAMIC PRO MARINE

Hydrofobiciteit

Ceramic Pro-producten vertonen dezelfde kenmerken die op veel planten over de hele wereld worden aangetroffen, waardoor deze “watervrezend” zijn en daardoor waterafstotend of zeer slecht te mengen met water zijn.

UV bescherming

De ingebouwde UV-bescherming van Ceramic Pro beschermt gelcoat, verf, rubbers en kunststoffen tegen veroudering en vervagende kleuren. Met Ceramic Pro behoudt uw boot die “gloednieuwe” uitstraling met minimaal onderhoud.

Barrière tegen zout water, schuim, oxidatie, uitlaatgassen, vlekken en chemicaliën

Gebaseerd op het “lotus-effect”, stelt nano-keramiek ons ​​in staat om een ​​glad waterafstotend oppervlak te creëren. Dit zorgt voor een consistente antikleeffactor, waardoor het gemakkelijk is om visresten of andere verontreinigingen weg te halen.

Kras- en slijtvastheid

De nano-keramische coating van Ceramic Pro kan elk oppervlak versterken tegen slijtage en krassen. Zelfs beschadigingen aan de coating zijn snel en eenvoudig te verhelpen. Dit is erg handig op dure behuizingen en plastic schermen.

Flexibiliteit

Ceramic Pro heeft bewezen een perfecte coating te zijn voor oppervlakken die worden uitzetten en vervormingen, zoals het buigen van een romp van glasvezel. De coating zal niet barsten of schilferen zoals acrylkitten. Hierdoor is Ceramic Pro ook toe te passen op stoffering en rolbehuizingen.

Duurzaamheid

De duurzaamheid hangt van veel factoren af, maar we zijn er zeker van dat Ceramic Pro 1 tot 3 jaar boven de waterlijn meegaat, zolang de coating niet wordt blootgesteld aan abnormale slijtage of omstandigheden.

Ultieme glans en glans – Houd de schone look

Eenmaal gecoat met Ceramic Pro zal uw boot zich onderscheiden van alle andere. De glans en kleurdiepte is niet te vergelijken met andere producten. Ceramic Pro, unline wax, zorgt voor een permanente glans. De resultaten zijn echt in het oog springend.

Minder onderhoud

Na uitharding wordt de coating zeer hydrofoob (waterafstotend); water rolt van het oppervlak en grijpt vuil en roet. Dit staat bekend als het zelfreinigende effect. Het wassen zal buitengewoon gemakkelijk zijn en de behoefte aan zware wasmiddelen en chemicaliën is nu niet meer nodig.

Bottom Line – Hogere topsnelheid en brandstofbesparing

De meest unieke functie van het Ceramic Pro Marine-systeem is de mogelijkheid om de weerstand te verminderen wanneer deze op de rompbodem wordt toegepast. Deze coating heeft zich bewezen in de fabrikantenindustrie en vermindert oppervlaktespanningen, waardoor hogere snelheden worden gecreëerd bij kruissnelheden.

Veel gestelde vragen

Product

Is Ceramic Pro veilig voor mijn gelcoat?

Ja, Ceramic Pro-producten zijn ontworpen om veilig te zijn voor alle oppervlakken, inclusief uw verf of gelcoat. Ceramic Pro zal uw gelcoat of verf niet beschadigen en maakt geen enkele garantie van de fabrikant ongeldig.

Vervaagt, barst, bladdert of vergeelt Ceramic Pro?

Nee, Ceramic Pro zal niet barsten, afbladderen of vergeelen. Onze producten hebben SGS-tests en praktijktests ondergaan in enkele van de meest veeleisende omgevingen ter wereld, en hebben ze allemaal overtroffen.

Is Ceramic Pro veilig voor andere oppervlakken van het vaartuig?

Ja, een van de geweldige eigenschappen van Ceramic Pro is de veelzijdigheid en het vermogen om elk oppervlak dat u kiest te beschermen.

Is Ceramic Pro een alternatief voor antifouling?

Ja, Ceramic Pro Marine werkt als antifouler onder de waterlijn. Ceramic Pro Marine dicht de poriën van uw gelcoat of verf af en voorkomt de aangroei op uw boot, waardoor het verwijderen een zeer gemakkelijke taak wordt. Onze producten zijn milieuvriendelijk, wat betekent dat eenmaal toegepast er geen vervuiling van het product in het water is. Zeg vaarwel tegen het regelmatig wassen met zuur.

Beschermt Ceramic Pro mijn boot en gelcoat tegen krassen?

Ja, nadat de Ceramic Pro Marine-coating is uitgehard, wordt deze harder dan verf. De coating is veel beter bestand tegen krassen.

Duurzaamheid

Kunnen producten van Ceramic Pro Marine op mijn isinglass worden gebruikt?

Ja, de complete lijn van Ceramic Pro Marine-producten is volledig veelzijdig en ze bevatten allemaal UV-remmers die uw vislijm beschermen tegen UV-schade waardoor ze geel worden en barsten. Ceramic Pro Marine-producten bieden ook een zelfreinigend effect dat niet alleen het schoonmaken maakt, maar ook de noodzaak om een ​​hele reeks schoonmaakproducten mee te nemen vermindert. Zeg vaarwel tegen je plexi / visglazenreinigers.

Beschermt Ceramic Pro Marine mijn vinyl?

Ja, Ceramic Pro Marine beschermt uw vinyl tegen visbloed, vlekken, olie / vuil en schadelijke UV-stralen. Ceramic Pro Marine is volledig flexibel en zal niet barsten of loslaten van uw vinyl. Zoals bij alle oppervlakken, biedt Ceramic Pro Marine een zelfreinigend effect waardoor uw vinyl gemakkelijk kan worden gereinigd. Zeg vaarwel tegen talloze vinylreinigers.

Zal Ceramic Pro watervlekken voorkomen?

Nee, Ceramic Pro Marine zal watervlekken niet voorkomen, maar het zal ervoor zorgen dat die vervelende waterpotten gemakkelijk kunnen worden verwijderd zonder het oppervlak te beschadigen. Omdat Ceramic Pro Marine een beschermende laag vormt, kunnen de mineralen het oppervlak dat Ceramic Pro Marine beschermt niet aantasten, waardoor de levensduur van uw metalen, verf, gelcoat, kunststoffen, vinyl enz. Wordt verlengd.

Beschermt Ceramic Pro chromen / metalen onderdelen op mijn boot?

Ja, Ceramic Pro Marine doet uitstekend werk door uw metalen boven en onder water te beschermen tegen corrosie, watervlekken, oxidatie en verkleuring. Het zelfreinigende effect van Ceramic Pro Marines maakt onderhoud ook een fluitje van een cent. U hoeft uw glanzende werk niet continu te polijsten om de oorspronkelijke glans te behouden.

Heeft Ceramic Pro Marine invloed op de loopbaarheid van mijn antislip of teak?

Geen Ceramic Pro Marine heeft geen invloed op de loopbaarheid van uw antislip of teak. Vaak zult u merken dat het de beloopbaarheid verbetert als deze oppervlakken nat worden.

Beschermd Ceramic Pro Marine mijn teakhout?

Ja, Ceramic Pro Marine zal uw teak beschermen tegen onopzettelijk morsen, vlekken, schimmelgroei en rot. Ceramic Pro Marine versterkt de natuurlijke uitstraling van het hout en vermindert de noodzaak om van welke aard dan ook te oliën.

Hoe lang gaat Ceramic Pro Marine mee?

Ceramic Pro Marine heeft een 3 jarige garantie. Dat is langer dan elk ander product op de markt.

Kan Ceramic Pro gemakkelijk van mijn auto worden verwijderd?

Nee, Ceramic Pro kan niet worden weggewassen zoals een wax of sealant, waardoor het een langdurig resultaat heeft. U moet schuren (bijvoorbeeld met natzand / compound / polish) om Ceramic Pro Marine te verwijderen.

Toepassing

Kan ik Ceramic Pro zelf op mijn boot aanbrengen?

Nee, Ceramic Pro moet worden aangebracht door getrainde en gecertificeerde professionals. Dit product vereist veel aandacht voor detail en een goed begrip van hoe coatings op basis van oplosmiddelen werken.

Wie kan Ceramic Pro op mijn vaartuig aanbrengen?

Één van onze installateurs kan dit voor u in orde maken.

Kan een niet-gecertificeerde detailer, dealer of servicecentrum Ceramic Pro toepassen op mijn boot?

Nee, elke detailer, dealer of servicecentrum die claimt Ceramic Pro toe te passen zonder een gecertificeerde installateur te zijn en die op onze webpagina wordt vermeld, maakt een valse claim. Meld dit alstublieft aan ons zodat wij actie kunnen ondernemen.

Op welk deel van mijn boot kan Ceramic Pro Marine worden toegepast?

Het mooie van Ceramic Pro Marine Products is de veelzijdigheid. Ceramic Pro Marine Products kunnen op letterlijk elk oppervlak van het schip worden aangebracht. Er zijn geen oppervlakken op uw schip die niet kunnen profiteren van de voordelen en beschermende voordelen van Ceramic Pro Marine.

Mijn boot heeft krassen en andere reeds bestaande beschadigingen, kan Ceramic Pro Marine hierop worden aangebracht?

Nee, onze getrainde en gecertificeerde professionals zijn experts in de kunst van oppervlaktecorrectie. Onze professionals zullen uw vaartuig in de allerbeste staat herstellen voordat Ceramic Pro Marine wordt aangebracht.

Onderhoud

Moet ik nog steeds een chemicaliën gebruiken om mijn boot schoon te maken en te onderhouden?

Nee! Dat is het mooie van Ceramic Pro Marine producten. Water en een milde  afwasmiddel zijn voldoende. Vaarwel bleekmiddelen, glasreinigers, vinylreinigers, metaalpoetsmiddelen etc.

Moet ik mijn boot nog steeds in de was zetten nadat Ceramic pro is aangebracht?

Nee, Ceramic Pro-producten zijn de permanente vervanging van wax en sealants. Die producten kun je in de prullenbak gooien!

Kan ik een hogedrukreiniger gebruiken om mijn boot schoon te maken?

Ja, Ceramic Pro Marine-producten zijn zeer duurzaam en bestand tegen hogedrukreinigers.

Heeft dit product jaarlijks onderhoud nodig?

Nee!!! Door de beschermende waarde van Ceramic Pro Marine Products is jaarlijks polijsten overbodig. Geef geen duizenden meer uit aan nazorg en begin met investeren in preventieve bescherming! De enige vereiste om uw garantie geldig te houden, is dat onze getrainde en gecertificeerde professionals een jaarlijkse inspectie uitvoeren om er zeker van te zijn dat de coating naar behoren functioneert. Vaak wordt op dit moment een gratis wasbeurt verstrekt.

PROBEER HET BESTE KERAMISCHE OPPERVLAKTE BESCHERMINGSSYSTEEM DAT VANDAAG BESCHIKBAAR IS!