Ceramic Pro is de nieuwste technologie die is ontwikkeld door NanoShine LTD. Ceramic Pro is een vloeibare nanokeramische coating. Na uitharding transformeert deze technologie zichzelf aan de oppervlakte om een ​​stijve, superstructuur van nanoglas te worden, die het substraat waarop het wordt aangebracht, beschermt voor onbepaalde tijd. Ceramic Pro is ontworpen als een industriële, multifunctionele, beschermende coating voor alle oppervlakken. De nanokeramische glascoating vormt een uitzonderlijk sterk en duurzaam schild, bestand tegen oplosmiddelen, zuren, logen, UV-stralen, barre weersomstandigheden en corrosie.

 
 

Ceramic Pro Home

Het meest geavanceerde coatingsysteem voor thuis

Ervaar de oplossing voor thuis

De nieuwe standaard in de branche

Vraag een offerte aan

Waar te gebruiken in uw huis

Badkamer

Badkamers zijn extreem blootgesteld aan schimmel en zeepresten. Als deze oppervlakken worden niet onmiddellijk schoongemaakt en hiervoor zijn sterke chemicaliën nodig om de schimmel af te breken te verwijderen. Wanneer de oppervlakte is behandeld met Ceramic Pro is de badkamer schoonmaken een fluitje van een cent. Wanneer aangebracht creëert het een helder glazen schild wat voorkomt dat iets aan het oppervlak hecht. De beschermende laag laat water parelen zodat vuil niet kan inkapselen en gewoon van de oppervlakte afrolt. De producten kunnen worden gebruikt op de tegels, glazen of plastic doucheschermen, toonbanken en bassins.

Roestvrij staal

Roestvrijstalen apparaten zijn extreem gevoelig voor vingerafdrukken, vetvlekken en watervlekken. Ceramic Pro zal aanzienlijk de glans versterken en voorkomen dat bij dagelijkse gebruik de apparaten minder snel vies worden. Vet kan niet aan de coating hechten waardoor het er altijd schoon uitziet.

Outdoor

Buitenruimtes zijn constant in contact met vuil, verontreinigingen, regen en andere krachten van de natuur. Dit constante contact schaadt de oppervlakken en veroorzaakt verkleuring en kleuring die soms onmogelijk zijn te repareren of schoon te maken. Wanneer Ceramic Pro toegepast, zijn de kleinste poriën opgevuld en creëert een heldere beschermlaag die niets toelaat.

Meubilair

Het Ceramic Pro-assortiment biedt specifiek samengestelde textiel- en leerproducten. Vrijwel alle meubels voor binnen en buiten kunnen gecoat en beschermd tegen vloeistoffen, vlekken, vuil en algemene slijtage. Niets zal aan het oppervlak hechten en drogen, het kan eenvoudig worden weggeveegd zonder te vlekken. Door je stof te coaten en lederen oppervlakken verleng je de levensduur van je meubels en zien ze nog jaren als nieuw uit.

Waarom Ceramic Pro in mijn huis?

Een beschermend schild

Ceramic Pro biedt oppervlaktebescherming voor uw gehele huis. De meeste oppervlakken in een huis, commerciële gebouwen of kantoren worden blootgesteld aan intensieve slijtage door dagelijks gebruik. Wanneer het wordt aangebracht, fungeert Ceramic Pro als een beschermend schild, het voorkomen van permanente vlekken, veroudering en slijtage op buitenoppervlakken, gootstenen, badkamertegels en meubilair.

Permanente bescherming

Ceramic Pro is een nanokeramische coating die een permanente laag geeft op het oppervlak waarop het wordt aangebracht. Geen chemische stof kan de coating oplossen en kan dus niet makkelijk worden weggespoeld of afgesleten.

Antikleef oppervlak

Na uitharding vormt Ceramic Pro een laag waardoor vloeistoffen kunnen parelen en wegrollen. Het voorkomt vuil en vlekken op het oppervlak, waardoor er geen vlekken na een simpele veegbeweging. Zware wasmiddelen en chemicaliën zijn na Ceramic Pro in de meeste gevallen niet meer nodig.

Vergeelt niet

Door zijn complexe structuur is Ceramic Pro in tegenstelling tot de meeste vergelijkbare producten, niet vergelend. Het zal een extreme diepte en glans toevoegen op het oppervlak waarop het wordt aangebracht, maar er zal geen verkleuring meer kunnen optreden.

KLAAR OM UW BEZITTINGEN TE BESCHERMEN?