Luchtvaart industrie

Nano-keramische coatings voor vliegtuigen

HET MEEST BESCHERMENDE COATING-SYSTEEM VOOR DE LUCHTVAART

Geen ander product komt in de buurt

De professionele lijn van Ceramic Pro-coatings is niet alleen bedoeld om auto’s, jachten, boten en huizen te beschermen, het is ook perfect voor de bescherming van vliegtuigen en helikopters. De coatings helpen te beschermen tegen corrosie en ijsvorming en helpen te besparen op onderhoudskosten.

Vraag een offerte aan

HET CERAMIC PRO SYSTEEM

Bewezen coatingbescherming voor de luchtvaartindustrie

Ceramic Pro Coatings kunnen op alle soorten vliegtuigen worden gebruikt. Zowel voor buiten- als binnenbescherming. Het zorgt voor extra glans en ziet er geweldig uit, om nog maar te zwijgen van het zelfreinigend effect.

Vanwege de hydrofobe eigenschappen zorgt Ceramic Pro voor beter zicht via de ramen en extra veiligheid tijdens vluchten tijdens regen of sneeuw.

Exterieur bescherming

De buitenkant kan worden beschermd tegen corrosie, verontreinigingen en eventuele onopzettelijke schade. Ceramic Pro-coatings zijn niet-organisch en kunnen niet worden opgelost door zuren, basen en oplosmiddelen. Het zal permanent op een vliegtuig blijven en jarenlang zijn gloednieuwe uiterlijk behouden.

Interieur bescherming

Het assortiment producten van Ceramic Pro heeft gespecialiseerde oplossingen voor kunststof, leer, textiel en antibacteriële coating op basis van titaniumdioxide met zilverionen. Deze coatings kunnen de levensduur van luchtvaartschepen verlengen en de veiligheid voor passagiers verbeteren. Bovendien kan het de uitstraling van stoelen en kunststof delen van het interieur die al lang in gebruik zijn, opfrissen.

GEBASEERD OP ZEER GEAVANCEERDE NANO-KERAMISCHE TECHNOLOGIE

CERAMIC PRO HEEFT OPLOSSINGEN VOOR ELK OPPERVLAK

PROBEER HET BESTE OPPERVLAKTE BESCHERMINGSSYSTEEM VOOR LUCHTVAARTUIGEN TER WERELD!