PPF, VERF OF KOOLSTOFVEZEL IS ALLEMAAL BESCHERMD

CERAMIC PRO IS BEWEZEN DOOR MOTORSPORT PROFESSIONALS

PERFORMANCE | PROTECTION | PERFECTION

Het vinden van die extra 5 pk onder de motorkap, het verfijnen van de ophangingsinstellingen, het wegnemen van een beetje downforce – alles is normaal bij motorsportfaciliteiten over de hele wereld. Racers zijn toegewijd aan het verbeteren van snelheid en acceleratie – ongeacht de raceserie waaraan ze deelnemen. Ze eisen uitmuntendheid, zijn trots op hun gereedschap en ondersteunende uitrusting en streven er altijd naar om als eerste over de finish te komen – op en naast de baan.

Vraag een offerte aan

KWALITEIT IS ONZE NORM

Ceramic Pro heeft vergelijkbare hoge normen en neemt deze op in onze dagelijkse activiteiten. We voegen moderne technologie, ultramoderne materialen en nauwkeurige fabricagetechnieken toe aan elke beschermende oplossing in ons arsenaal. Van ons vlaggenschip 9H Nano Ceramic Coatings tot Instant Healing Paint Protection Film en warmteblokkerende keramische IR-glasfolies, motorsportteams hebben een overvloed aan prestatie- en comfortverhogende oplossingen om de visuele aantrekkingskracht te verbeteren, de luchtweerstand te verminderen en het proces van het schoonmaken van uw gewaardeerde bezittingen.

DE ENIGE KERAMISCHE COATING DIE DIT NIVEAU VAN BESCHERMING, GLADHEID EN DUURZAAMHEID BIEDT

Eenmaal uitgehard wordt Ceramic Pro gemeten met een hardheid van meer dan 9H. Normale blanke lak heeft een hardheid tussen 2H en 4H. De toename van de hardheid van het gecoate oppervlak is enorm. Dit maakt het de hardste verfcoating die momenteel op de markt is. Dit nieuwe glazen schild voorkomt kleine krassen op uw blanke lak en fungeert als een opofferingslaag. Hierdoor blijft de originele fabriekslak behouden.

Eventuele krassen op het oppervlak die optreden in de coating kunnen gemakkelijk worden verwijderd met licht polijsten, wat de integriteit van de originele blanke lak niet zal verzwakken. Met Ceramic Pro zal je verf niet vervagen of verouderen door de UV-bescherming in de glascoating. Beschouw Ceramic Pro als een extra blanke laklaag, maar dan een stuk harder. Dit alles zorgt voor meer gemoedsrust en meer plezier van uw auto, zelfs in ruwe omgevingen.

Deze nanotechnologie zorgt ervoor dat de keramische nanodeeltjes de kleinste poriën in de verf vullen, waardoor het Ceramic Pro-glazen schild glanzend, glad en extreem glad of hydrofoob wordt. Ceramic Pro verlaagt de oppervlaktespanning drastisch en voorkomt vervuiling van de omgeving zoals: uitwerpselen van vogels, insecten, vuil, teer en graffitiverf die zich aan het oppervlak hechten. Water verwijdert gemakkelijk vuil van het oppervlak door het in te kapselen terwijl het van het oppervlak afrolt. Dit wordt het zelfreinigende effect genoemd.

Permanente bescherming Ceramic Pro 9H is een eenmalige toepassing, mits correct onderhouden. Als de Ceramic Pro-glasplaat eenmaal is uitgehard, kan deze alleen worden verwijderd door middel van schuren, zoals nat schuren. Dit plaatst Ceramic Pro in een categorie op zichzelf, vergeleken met kitten of wax die snel worden afgebroken.

Waarom Ceramic Pro op mijn voertuig?

Goede investering

De coating beschermt het exterieur en interieur van de auto een leven lang tegen slijtage. De verkoopmarktwaarde zal dus aanzienlijk hoger zijn! Ceramic Pro betaalt zichzelf uiteindelijk terug.

ZORGT DAT U OPVALT

Zodra de coating is aangebracht, ziet u een spiegeleffect, glans en kleurdiepte, onvergelijkbaar met al het andere! Met goed onderhoud zal de afwerking van uw auto jarenlang schitteren op het circuit!

MINDER ONDERHOUD

Het gladde gecoate oppervlak zorgt ervoor dat vuil, remstof en teer niet aan uw verf, wielen of glas blijven kleven. Kleverige bandenresten komen gemakkelijk los en remstof is veel gemakkelijker van de wielen te verwijderen.

BESCHERMING VAN VERF EN VINYL, KOOLSTOFVEZEL EN ZELFS INTERIEUR

Besteed meer tijd op het circuit en minder aan onderhoud

CERAMIC PRO BIEDT PROFESSIONELE BESCHERMING VOOR RACEAUTO'S EN STRAATWAGENS

JE MOET CERAMIC PRO VANDAAG PROBEREN! HET IS HET MEEST GEAVANCEERDE COATINGSYSTEEM TER WERELD