INDUSTRIËLE COATING

Nano-keramische coatings voor industriële toepassingen

INDUSTRIËLE BESCHERMENDE COATING VOOR ALLE OPPERVLAKKEN

EEN GOEDE INVESTERING

Ceramic Pro is ontworpen als industriële multifunctionele beschermende coating voor alle oppervlakken. De complexe samenstelling zorgt voor een permanent, stijf, flexibel glazen schild dat maximale duurzaamheid en bescherming garandeert. Ceramic Pro Strong is het product binnen het assortiment dat wordt gebruikt voor alle toepassingen in de zware industrie. Het kan worden omschreven als een extra beschermlaag, met maximale hardheid en zelfreinigende eigenschappen.

Vraag een offerte aan

CERAMIC PRO BIEDT COATINGOPLOSSINGEN VOOR VELE INDUSTRIËLE TOEPASSINGEN

De nano-keramische coatings van Ceramic Pro voor gebruik in industriële toepassingen bieden dezelfde baanbrekende prestaties en ervaring voor zowat elke industrie ter wereld. Nooit eerder was zo’n moderne en hoogwaardige keramische coating beschikbaar voor gebruik in meerdere industrieën.

Met Ceramic Pro kunnen bedrijven hetzelfde beschermingsniveau en dezelfde oppervlaktegladheid toepassen die u gewend bent van autolak, op tal van andere oppervlakken.

Deze oppervlakken omvatten materialen zoals glas aan de zijkant van gebouwen of in winkels. Oppervlakken zoals marmeren werkbladen kunnen met minder moeite schoon en vlekvrij worden gehouden. Hout kan worden verzegeld en beschermd tegen UV-stralen en vochtigheid.

De lijst met oppervlakken die kunnen worden gecoat met Ceramic Pro is letterlijk eindeloos. Ten slotte is er een coating die permanente bescherming en ongeëvenaarde gladheid biedt voor elke denkbare industrie.

HARDHEID BOVEN 9H

In de coatingindustrie wordt de hardheid of het vermogen van een product om krassen te weerstaan ​​bepaald door de potloodtest. Strong is getest en geclassificeerd met een hardheid van meer dan 9H.

TEMPERATUUR BEVEILIGING

Eenmaal uitgehard, biedt de coating bescherming tegen temperaturen van -50 tot 2200 graden Fahrenheit. Geen enkele andere coating op de markt biedt dit niveau van temperatuurbestendigheid.

CHEMISCHE WEERSTAND

De coating is 100% resistent tegen schadelijke verontreinigingen en agressieve chemicaliën. Eenmaal uitgehard, is de enige manier om de coating te verwijderen door zware slijtage of extreem schuren.

UV bescherming

Met Ceramic Pro Strong stoot het gecoate oppervlak vuil, modder of andere verontreinigingen af, waardoor het oppervlak intact blijft zonder veroudering. Het kostbare onderhoud van industriële eigendommen zal minder vaak nodig zijn, waardoor Ceramic Pro een waardevolle investering is voor elk bedrijf in de zware industrie.

Stevige barrière

Ceramic Pro Strong is gebouwd op zeer geavanceerde nanotechnologie die effectief is op alle industriële oppervlakken. Na uitharding vormt de samenstelling een sterke en duurzame barrière, bestand tegen oplosmiddelen, zuren, logen, UV-stralen, barre weersomstandigheden en corrosie.

Verlengde levensduur

De coating beschermt het oppervlak van pijpleidingen, staalconstructies, velgen, zeeschepen, gevels, ramen, vliegtuigen, booreilanden, openbaar vervoer, bouwmaterialen en verkeersborden. De levensduur van de oppervlakken zal aanzienlijk toenemen met Ceramic Pro Strong.

Een goede investering

Met Ceramic Pro Strong stoot het gecoate oppervlak vuil, modder of andere verontreinigingen af, waardoor het oppervlak intact blijft zonder veroudering. Het kostbare onderhoud van industriële eigendommen zal minder vaak nodig zijn, waardoor Ceramic Pro een waardevolle investering is voor elk bedrijf in de zware industrie.

ENKELE VOORBEELDEN VAN OPPERVLAKKEN DIE WIJ BESCHERMEN

Ramen en gevels

De coating beschermt het oppervlak tegen hard water, kalkaanslag, watervlekken, zand en vuil. Het water dat op het oppervlak terechtkomt, rolt weg en neemt het vuil mee, waardoor het oppervlak een zelfreinigende eigenschap krijgt.

Marmer

Ceramic Pro op behandeld marmer wordt glanzend en zeer vloeistofafstotend. Eenmaal aangebracht beschermt het het oppervlak tegen allerlei vlekken, krassen en laat het de steen tegelijkertijd ademen. Als het product eenmaal is aangebracht, is er geen was of verzegeling nodig.

Hout

Strong kan op de meeste houten oppervlakken worden aangebracht. Het kan worden gebruikt in plaats van oliën, vlekken en kitten. De coating voorkomt dat UV-stralen en water het oppervlak beschadigen. Niet alleen dat, maar de duurzaamheid is enorm.

Anti graffiti

Treinwagons en muurschilderingen zijn het doelwit van graffiti-schilders over de hele wereld. Met een Ceramic Pro-beschermlaag hecht graffiti-verf niet aan het oppervlak en kan deze worden verwijderd met een simpele hogedrukreiniger. Op treinwagons beschermt de coating ook tegen brandplekken van remvonken.

Vrachtwagens en graafmachines

De coating op deze voertuigen beschermt de buitenkant tegen allerlei soorten misbruik en verlaagt de onderhoudskosten aanzienlijk. Vrachtwagens worden gemakkelijk schoon te maken omdat het materiaal niet aan de buitenkant blijft plakken.

Leger

Ceramic Pro Strong wordt in alle takken van het leger gebruikt om oppervlakken te beschermen die zijn blootgesteld aan zware omstandigheden. Het beschermt waardevolle bezittingen, variërend van sensoren en camera’s tot offshore-apparatuur en straaljagers tegen krassen, ijsvorming en corrosie.

Roestvrij staal

Roestvrij staal is niet altijd roestvrij. Onze coating hecht zich aan roestvrij staal en geeft het indien nodig extra bescherming en glans.

Luchtvaart

Ceramic Pro beschermt het vliegtuig tegen extreme klimaten en vervuiling. Met meerdere lagen en het juiste onderhoud zal Ceramic Pro regenerosie, luchtdruppels en ijsvorming voorkomen. Eenmaal aangebracht vermindert het ook de weerstand, wat brandstof bespaart.

Pijpleidingen

Ceramic pro wordt gebruikt om de onderhoudskosten te verlagen en alle soorten pijpleidingen te beschermen tegen corrosie. Het oppervlak wordt zo glad dat vuil, olie en puin niet blijven plakken. Dit verlaagt de onderhoudskosten aanzienlijk.

Textiel

Ceramic Pro-coatings zijn erg handig voor textiel en stoffen. Enkele voorbeelden zijn de waterdichting en vlekbescherming van luifels en tenten voor buitentoepassingen. De coating is ook handig voor rugzakken, ouotdoorkleding  en industriële veiligheidsuitrusting.

Zware industrie

Strong kan aangebracht worden met luchtpistolen, borstels of sponzen. Bij het werken op oppervlakken waar glans een rol speelt, kan een veegprocedure worden gebruikt om resten te verwijderen en vlekken en strepen te voorkomen.

Nucleair

GEBASEERD OP ZEER GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

EIGENSCHAPPEN

Temperatuur
Eenmaal uitgehard, biedt de coating bescherming tegen temperaturen van -50 tot 2200 graden Fahrenheit.

Chemische weerstand
De coating is 100% resistent tegen schadelijke verontreinigingen en agressieve chemicaliën. Eenmaal uitgehard, is de enige manier om de coating te verwijderen door zware slijtage.

Oxidatie- en corrosiebestendig
Ceramic Pro Strong beschermt verf en metaal tegen contact met water en zuurstof en voorkomt oxidatie en corrosie.

Flexibiliteit
Ceramic Pro Strong heeft bewezen een perfecte coating te zijn voor oppervlakken die worden blootgesteld aan uitzetting en vervorming.

Hardheid
In de coatingindustrie wordt de hardheid van een product of het vermogen om krassen te weerstaan ​​bepaald door de potloodtest. Strong is getest en geclassificeerd boven 9H.

UV bescherming
Ceramic Pro Strong beschermt het oppervlak tegen UV-straling en voorkomt veroudering van verf, rubber en kunststof.

KLAAR OM DE BESTE INDUSTRIËLE KERAMISCHE COATING TER WERELD TE PROBEREN?